• Webtechnologie

  Door het gebruik van webtechnologie is het mogelijk om tegen relatief lage kosten speciale presentaties te geven op verschillende media zoals TV, kiosk of beamer.
 • HTML5 Narrowcasting

  Op zoek naar de ultieme Narrowcasting beleving? Netsupport realiseert Full-HD HTML5 presentaties. De mogelijkheden hiervan zijn vrijwel eindeloos. Dankzij webtechnologie kan deze presentatie aan vrijwel alle informatiesystemen worden gekoppeld.

Narrowcasting

Narrowcasting is het door middel van audiovisuele displays benaderen van een of meerdere doelgroepen, op een specifieke plaats en op specifieke momenten (Wikipedia).

 

In de praktijk betekent dit het presenteren van informatie op één of meerdere schermen die voor de bezoeker zijn bedoeld. Dit kan een intranetsite zijn, een videofilm, een (touchscreen)presentatie, maar tegenwoordig is het vaak een soort website, waar de getoonde inhoud/content relevant en actueel gehouden wordt voor de bezoeker van de ruimte waarin de narrowcastingoplossing zich bevind.
 

Full-HD HTML5 Narrowcasting

Een van de paradepaardjes van Netsupport is het maken van FULL-HD HTML5 presentaties. Dankzij de laatste browsertechnologie en de nieuwe generatie Intel i5 en i7 players is het mogelijk om vrijwel realtime informatie te presenteren in een geanimeerde presentatie.
 
Op deze manier kunnen bijvoorbeeld omgevingsfactoren gebruikt worden in de presentatie zelf. Een ander voordeel is dat de gemaakte presentatie platformonafhankelijk wordt gemaakt. Het enige dat in theorie nodig is, is een player die HTML5 ondersteund. In de praktijk moeten de specificaties van de player wel voldoende zijn om de presentatie vloeiend af te spelen.  

 

Touchscreen

Een van de ontwikkelingen die de laatste paar jaar flink in opkomst is, is het gebruik van touchscreens. Touchscreens zowel groot als klein worden steeds meer gebruikt als een digitale kiosk. De gebruiker/bezoeker kan door het aanraken van het scherm informatie opvragen. Zo kan er meer informatie worden verstrekt dan wanneer er uitsluitend sprake is van een videoboodschap.

 

A-Open Digital Engine Players

Om de meest geavanceerde presentatie vloeiend te laten afspelen maken wij gebruik van A-Open Digital Engine players. Bijvoorbeeld de A-Open DE67-HA. Deze Digital Engine players kunnen worden voorzien van de laatste generatie Intel i5/i7 processoren en zijn daardoor in staat om FULL-HD presentaties met hoge frame rates te kunnen afspelen.

Brightsign

Brightsign is een bedrijf gevestigd in Californië, dat al sinds 2002 een van de leidende bedrijven is op het gebied van narrowcasting. Zij zijn gespecialiseerd in Solid State, FULL-HD narrowcasting en kiosk controllers.

 

Dankzij Brightsign Players realiseren wij (interactieve) full-hd videopresentaties. Mogelijkheden als splitscreen, touchscreen en RSS-feed koppelingen zorgen voor veel toepassingen bij overheid & zorg. Maar ook in musea worden de Brightsign players veel toegepast. Dankzij de meegeleverde BrightAuthor software, kunnen bedrijven zelf eenvoudig de (door ons) gerealiseerde presentaties beheren en wijzigen.

 

Narrowcasting Players

Wij realiseren ook narrowcasting oplossingen op andere platformen:

 • Windows 7 Professional / Chrome in combinatie met AOpen Players
 • Android in combinatie met Tablets
 • IOS in combinatie met iPad

Ieder van deze platformen hebben weer andere mogelijkheden.

 

Koppelen met management informatie systemen

Een andere toepassing van narrowcasting is het instrueren van medewerkers binnen uw organisatie. Dus het gebruiken van informatie uit uw informatiesysteem en deze presenteren op een scherm. Dit kan een indruk zijn van de prestaties van uw medewerkers, instructies voor uw medewerkers, of andere informatie zoals storingen, wachtrijen, nieuws, ERP-informatie etc. 

 

Heeft u vragen over narrowcasting? Neem dan contact met ons op. 

 • Brightsign

  Met behulp van Brightsign players en bijbehorende BrightAuthor software kunnen uitgebreide (touch)presentaties worden gemaakt en beheerd.


 • A-Open Digital Engine DE67

  Om narrowcasting en digital signage vloeiend en betrouwbaar te laten tonen maken wij gebruik van top kwaliteit A-Open Digital Engine apparatuur. Deze players kunnen worden voorzien van voldoende rekenkracht om zelfs de meest complexe presentaties te tonen.


 • Touchscreen presentaties

  Voor de Water Alliance hebben wij een touchscreen presentatie gerealiseerd, de combinatie van Brightsign en een 55 inch Philips Touchscreen geven een goede indruk van de activiteiten van de Water Alliance. Deze toepassing wordt zowel op beursvloeren als in de ontvangstruimte gebruikt. 


 • Microsoft Certified Partner

  Zo kan Netsupport u nog beter oplossingen bieden die in de technologische behoeften van uw MKB-organisatie voorzien.


 • Dropbox Partner

  Netsupport is gecertificeerd Dropbox Partner