• Actualiteiten

  Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Blogs

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

 • Microsoft Cloud Solution Provider

  Software gebruiken van Microsoft online, via de Cloud, wordt steeds populairder. Een van de voordelen is dat u per maand kunt betalen voor uw licenties. Dit kan ook via Netsupport; wij zijn namelijk officieel Microsoft Cloud Solution Provider (CSP).


  Lees meer
 • Netsupport is Microsoft Partner geworden

  Netsupport is Microsoft Partner geworden. Netsupport heeft de "Microsoft Silver Competency" behaald op het gebied van Application Development en daar zijn we zeer trots op.


  Lees meer
 • Moet ik de Windows 10 upgrade installeren?

  Moet ik de Windows 10 upgrade installeren?  Windows 10 is een gratis upgrade vanaf Windows 7 en Windows 8, en dat zult u weten ook. Sinds zomer vorig jaar krijgen gebruikers meldingen, pop-ups en waarschuwingen dat hun 'gratis upgrade klaarstaat'.

   


  Lees meer
 • Pas op voor domeinfraude

  Pas op voor domeinfraude via telefonische acquisitie.

  Meerdere klanten van ons zijn benaderd door DNS Europe. Dit bedrijf vertelt dat de domeinnaam die u nu afneemt, vrij is in een andere extensie (bijvoorbeeld .com of .eu). Er wordt vervolgens verteld dat iemand anders deze extensie wilt registreren maar dat u het eerste recht heeft om te ‘kiezen’. 

   


  Lees meer
 • Office 2016 voor Windows

  Microsoft heeft afgelopen september Office 2016 voor Windows vrijgegeven. Deze verscheen in juli al voor OS X. Het nieuwe Office bevat bijgewerkte versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Project, Visio en Access.


  Lees meer
 • Netsupport genomineerd voor FD Gazelle Award 2015

  Met trots kunnen wij melden dat Netsupport voor de 4e keer is genomineerd voor een FD Gazelle Award. Het Financieele Dagblad reikt ieder jaar de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.


  Lees meer
 • De ondersteuning voor PHP 5.4 is afgelopen

  Dit betekent dat er geen updates meer voor PHP 5.4 zullen uitkomen. Om updates op de server voor nieuw gevonden beveiligingsproblemen te kunnen installeren is het noodzakelijk de PHP installatie te updaten naar versie 5.5.


  Lees meer
 • Routers met standaard wachtwoord onvelig

  De standaard wachtwoorden van veel routers die providers leveren, zijn te kraken. Ze raden klanten aan de wachtwoorden te wijzigen.


  Lees meer
 • Mobielvriendelijke websites krijgen voorrang in Google

  Consumenten internetten tegenwoordig het meest via een mobiel of smartphone. Het aantal consumenten die aankopen doen via de smartphone is de laatste jaren met meer dan 25% gestegen.


  Lees meer
 • Professioneel WIFI

  Netsupport heeft in de afgelopen tijd veel professionele WIFI oplossingen gerealiseerd voor grotere complexen van studentenhuisvesting.


  Lees meer
 • FD Gazellen Awards 2014 uitslag

  Netsupport is het op één na snelst groeiende bedrijf van Friesland in de categorie tot 2 miljoen omzet! Gisteravond was de feestelijke prijsuitreiking door het Financieele Dagblad. Opnieuw mocht Netsupport een Gazellen Award mee naar huis nemen.


  Lees meer
 • Genomineerd voor de FD Gazellen Awards 2014

  Netsupport is wederom genomineerd voor de FD Gazelle Award 2014, we horen dus weer bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

   

  Voor het elfde jaar op een rij organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards.


  Lees meer
 • Valse PostNL e-mail in omloop

  Cybercriminelen sturen valse e-mails die lijken op PostNL berichten. Zo proberen ze TorrentLocker-ransomware in Nederland te verspreiden, zo waarschuwt het Delftse beveiligingsbedrijf Fox-IT. 


  Lees meer
 • Microsoft Kinect

  Netsupport ontwikkelt al geruime tijd narrowcasting voor verschillende sectoren, maar sinds kort zijn wij ook actief met het ontwikkelen van digital signage content welke bediend kan worden door middel van de Microsoft Kinect v2.


  Lees meer
 • Fryslân eindelijk eigen webextensie

  Friesland heeft niet alleen een eigen taal en vlag, maar voortaan ook een eigen webextensie. Daarmee is het mogelijk om sites te registeren met .frl in plaats van .nl of .com.


  Lees meer
 • Goed nieuws voor drone liefhebbers

  Er wordt op dit moment gewerkt aan een nieuwe Nederlandse regelgeving. Deze moet soepeler worden en de achterstand vergeleken met andere Europese landen verkleinen. Volgens het ministerie zijn de regels over een jaar klaar.


  Lees meer
 • Oculus Rift

  De Oculus Rift is een Virtual Reality bril (VR). De toepassingen zijn nu vooral in de game-industrie en simulatoren. Op de Netsupport open dag konden bezoekers de bril ervaren door een virtuele achtbaan te beleven


  Lees meer
 • Google Glass

  Als een van de eerste IT bedrijven in Noord Nederland heeft Netsupport in samenwerking met Hessel van Tuinen een demonstratie gegeven van de mogelijkheden van de Google Glass. 


  Lees meer
 • Netsupport is Microsoft Office 365 advisor

  Netsupport is Microsoft Office 365 advisor 

  Als aanvulling op onze Microsoft Cloud partnerschap hebben wij trainingen bijgewoond. Daardoor kunnen wij u begeleiden bij de aanschaf, de configuratie en het onderhoud van grote (of kleine) Office 365 installaties.


  Lees meer
 • Het recht om vergeten te worden

  Google heeft een formulier online geplaatst waarmee mensen kunnen verzoeken om bepaalde zoekresultaten met hun naam erin te verwijderen.


  Lees meer
 • Waarschuwing: spooknota domeinhosting in omloop!

  Diverse bedrijven ontvangen een e-mail van Domein Host Nederland met een spooknota. Dit bedrijf verstuurt een aanbieding die sterk op een factuur lijkt, in de hoop dat ondernemers het bedrag betalen.


  Lees meer
 • Snelstart v12 en SQL Server

  SnelStart versie 12 stopt met het ondersteunen van MDB bestanden en dit kan grote gevolgen hebben voor uw organisatie. In de nieuwe versie zijn er nog twee mogelijkheden om uw administraties te openen.


  Lees meer
 • Internet Explorer weer veilig te gebruiken

  Internet Explorer is weer veilig te gebruiken. In de media is de laatste tijd veel aandacht besteed aan de browser Internet Explorer. Het programma was onveilig door een recent ontdekt beveiligingslek. Inmiddels heeft Microsoft het beveiligingsprobleem verholpen.


  Lees meer
 • Stop direct met Internet Explorer

  Stop direct met Internet Explorer. Microsoft heeft een gevaarlijk lek ontdekt. Het lek stelt hackers in staat om complete controle te krijgen over een pc. Het veiligheidslek geldt voor versies 6 tot 11 van de webbrowser Internet Explorer.


  Lees meer
 • Startmenu terug in Windows 8

  Dit heeft Microsoft bevestigd tijdens Build; de jaarlijkse conferentie voor Windows ontwikkelaars. Het startmenu, voor het eerst in Windows 95, was zeventien jaar lang een vast en herkenbaar element.


  Lees meer
 • Internet Database Beheer Systeem (IDBS)

  IDBS vormt de basis voor de online oplossingen van Netsupport. Deze oplossingen zijn vrijwel altijd ‘slim’ maatwerk. Klik hier voor meer informatie over IDBS.


 • Microsoft Certified Partner

  Zo kan Netsupport u nog beter oplossingen bieden die in de technologische behoeften van uw MKB-organisatie voorzien.


 • Dropbox Partner

  Netsupport is gecertificeerd Dropbox Partner