• Actualiteiten

  Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

25-10-2017 | Uw VoIP telefonie in goede handen

U zal het al misschien hebben meegekregen, KPN stopt in 2019 met ISDN. U vraagt zich wellicht af wat u nu moet doen. Het antwoord is contact opnemen met het team van Netsupport.  

  

Sinds 1 juli is Netsupport officieel Axeos Partner. Axeos is een van de meest betrouwbare VoIP leveranciers in Nederland die hun diensten uitsluitend via partners aanbiedt. Het voordeel is dat Netsupport oplossingen kan aanbieden van hoge kwaliteit, tegen een redelijke en vooral transparante prijs.

  

Want in tegenstelling tot veel andere aanbieders rekenen wij geen meerprijzen voor veelgebruikte diensten in VoIP. U vind bij ons geen module openingstijden, keuzemenu, wachtrijen of voicemail. Al deze diensten (en meer) zijn standaard aanwezig in onze VoIP oplossing.

  

Het grootste voordeel? Al deze functionaliteit bevindt zich in de Cloud. Dus geen hoge initiële investeringen in apparatuur of jaarlijkse updates op locatie. Maar ook een extra vestiging of een thuiswerkplek is geen enkel probleem. Tenslotte staat Axeos bekend om de focus op beveiliging, dus de kans op een hoge telefoonrekening vanwege een hacker is minimaal. 

  

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Peter: peter@netsupport.nl; of bel 058-2121222.

 

Yealink en Gigaset apparatuur

Standaard leveren wij Yealink apparatuur voor de bureautoestellen en Siemens Gigaset voor de draadloze toestellen. Tevens hebben wij ervaring met de aanschaf van headsets van Jabra of Sennheiser of ander toebehoren voor uw toestellen. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige apparatuur, dit omdat de kwaliteit van uw telefoongesprek sterk beinvloed wordt door de apparatuur. 

  

Yealink is een toonaangevend IP-telefoonleverancier en actief in meer dan 140 landen. De toestellen zijn degelijk en ondersteunen dit met bijbehorende kwaliteitsbeleving. Opties als kleurenschermen, EHS (headset ondersteuning), auto-provisioning (configuratie op afstand), Bluetooth en HD Voice zorgen ervoor dat u jaren plezier heeft van uw investering.

  

Gigaset (voorheen Siemens Gigaset) is in Nederland marktleider voor wat betreft DECT-telefonie op de zakelijke markt. Dankzij de Gigaset PRO serie genieten medewerkers van degelijke en betrouwbare telefoontoestellen die desgewenst stoot- en watervast zijn. Met behulp van de zakelijke DECT zenders kunnen we tevens naadloze netwerken realiseren, zodat u met uw draadloze toestel in grotere bedrijfsruimtes kunt werken.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Wesley: wesley@netsupport.nl; of bel 058-2121222.

 

Koppelingen met CRM

Standaard voorziet de Axeos VoIP centrale al in koppelingen met Exact Online, Salesforce, Twinfield, Zoho en Google Analytics. 

  

Maar op verzoek kunnen er nog meer (maatwerk) koppelingen worden gerealiseerd zodat u met een druk op de knop de bijbehorende klantenkaart in beeld krijgt, of dat volautomatisch de contactmomenten worden geregistreerd.

 

Desktop App

Wij installeren een app op uw PC of Apple MAC zodat u kan klikken op een telefoonnummer in Outlook of uw browser (Chrome, Firefox, Internet Explorer of Safari). Bent u hier eenmaal aan gewend, dan wilt u nooit meer zonder.

   

Tevens toont deze app door wie u wordt gebeld in een pop-up. Mocht dit een bekend nummer zijn in het adresboek, dan wordt deze informatie getoond.

  

Let op: dit is een gratis functionaliteit.

 

KPN stopt 1 september 2019 met ISDN

KPN heeft in april 2017 aangekondigd op 1 september 2019 te stoppen met ISDN. Dus voor die tijd dienen alle gebruikers van ISDN over te stappen op een andere oplossing. Eigenlijk betekent dit dat al deze gebruikers overstappen op VoIP. 

  

De meeste VoIP aanbieders adverteren vooral dat VoIP goedkoper is dan ISDN, maar dat zou niet de belangrijkste factor in uw keuze moeten zijn. Betrouwbaarheid en kwaliteit van telefonie staan wat ons betreft bovenaan. Bovendien bieden de extra mogelijkheden van VoIP gebruiksgemak en efficiency.
 • SIDN Deelnemer

  Netsupport is adviserend deelnemer van Stichting Internet Domeinnaamregistratie Nederland.


 • Microsoft Certified Partner

  Zo kan Netsupport u nog beter oplossingen bieden die in de technologische behoeften van uw MKB-organisatie voorzien.


 • Dropbox Partner

  Netsupport is gecertificeerd Dropbox Partner