• Moderne kantooromgeving

  Ons kantoorpand op Business Park West in Leeuwarden.
 • Kantoor

  Ons moderne kantoor met energiezuinige voorzieningen.

Loek Kloosterman van OptaScan:

OptaScan, specialist in ongediertebestrijdingssystemen voor levensmiddelenbedrijven.

Netsupport heeft voor OptaScan een online logboek ongediertebestrijding gemaakt: www.optascanonline.nl. In een dergelijk logboek staan alle gegevens over de bestrijding van ongedierte van een levensmiddelenbedrijf, variërend van uitgebreide bezoekrapporten en statistieken van aangetroffen ongedierte tot gedetailleerde overzichten van het bestrijdingsmiddelenverbruik. Anders dan alle andere “online logboeken” is het interactieve logboek van OptaScan niet geschreven vanuit de verzamelde gegevens, maar vanuit de informatiebehoefte van onze klanten en dat is net even iets anders…

Onze klanten, grote levensmiddelenbedrijven, gebruiken het logboek van OptaScan niet alleen voor hun eigen informatiebehoefte, maar ook om te voldoen aan allerlei wettelijke en door de markt opgelegde eisen zoals HACCP, BRC, IFS en ISO. Dit vraagt om een buitengewoon betrouwbare ict-partner omdat de gevraagde gegevens altijd, overal en vooral snel beschikbaar moeten zijn. OptaScan was in 2004 een van de eerste ongediertebestrijders met een online logboek, www.optascanonline.nl is sinds dat jaar, met uitzondering van landelijke internetstoringen, nooit offline geweest.

Netsupport is voor OptaScan een prettige en betrouwbare partner met een uitstekend product en een zo mogelijk nog betere service.

 • Internet Database Beheer Systeem (IDBS)

  IDBS vormt de basis voor de online oplossingen van Netsupport. Deze oplossingen zijn vrijwel altijd ‘slim’ maatwerk. Klik hier voor meer informatie over IDBS.


 • Microsoft Certified Partner

  Zo kan Netsupport u nog beter oplossingen bieden die in de technologische behoeften van uw MKB-organisatie voorzien.


 • Dropbox Partner

  Netsupport is gecertificeerd Dropbox Partner