• Werken bij Netsupport

  Wij zijn (bijna) altijd op zoek naar goede mensen!

Vacatures bij Netsupport

C# ontwikkelaar

Ben jij als C# ontwikkelaar op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je geen 'radertje' in het grote geheel (meer) zijn, maar een belangrijke rol spelen van begin tot oplevering in een ontwikkeltraject? Of zelf overleggen met klanten en leveranciers en zo betere oplossingen realiseren? Zoek je afwisseling en uitdaging in je werk? Dan heeft Netsupport de baan voor jou! 

 

Bedrijfsprofiel:

Wij zijn in een team van 13 professionals dagelijks bezig met het realiseren van online oplossingen. Wij realiseren eenvoudige websites tot complexe web applicaties op basis van Microsoft technologieën zoals .NET 4.5, ASP.NET MVC 5 en SQL Server 2012 en ons eigen platform IDBS. Deze werkzaamheden verrichten wij sinds 2001 voor een grote diversiteit opdrachtgevers zoals; Route Mobiel, Gevelco, Anker & Anker, Mijn Autocoach, Lampe Textiles en BAM.

 

Functie-eisen:

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting (hogere / technische) informatica
 • Ervaring met C# en basiskennis van HTML / CSS / Javascript en SQL is noodzakelijk
 • Kennis van het ASP.NET MVC framework en XML, Entity Framework is een pré
 • Als persoon ben je te typeren als zelfstandig, resultaatgericht en een teamplayer

Bedrijfscultuur:

Wij hebben een platte organisatiestructuur met veel direct contact met collega’s en ook onze opdrachtgevers en leveranciers. In (afwisselende) kleine teams worden complexe problemen opgelost. We werken op een ‘Agile’ wijze, vaak aan meerdere projecten tegelijkertijd.

 

Functieomschrijving:

Je bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van grote en kleine projecten. Het programmeren van websites, registratiesystemen, webshops, offertesystemen, workflow management oplossingen en management informatiesystemen behoren tot de mogelijkheden, afhankelijk van je affiniteit met bijbehorende processen. Grafische vormgeving is geen belangrijk onderdeel van de functie. 

 

In ons team heb je direct contact met opdrachtgevers, en mede daardoor veel invloed op het uiteindelijke product. 

 

Het betreft een functie van 32 – 40 uur per week.  

 

Arbeidsvoorwaarden:

Een marktconform salaris, afhankelijk van je werkervaring (medior) tussen de € 2800,- en € 3500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Verder bieden we een pensioenregeling, flexibele werktijden en collectiviteitsvoordelen.

 

Locatie:

Leeuwarden, gevestigd op het Business Park West.

 

Stuur een motivatiebrief en je curriculum vitae naar info@netsupport.nl als je ons team wilt komen versterken!

 

C# Junior Ontwikkelaar

Ben je net afgestudeerd aan een opleiding informatica en op zoek naar een baan? Maar ben je wel op zoek naar een baan waarbij je invloed hebt op het grote geheel? Dan heeft Netsupport de baan voor jou!

Bedrijfsprofiel:
Wij zijn in een team van 13 professionals dagelijks bezig met het realiseren van online oplossingen. Ons team realiseert eenvoudige websites tot complexe webapplicaties op basis van de nieuwste Microsoft technologieën zoals .NET 4.5, ASP.NET MVC 5 en SQL Server 2012 en ons eigen platform IDBS. Deze werkzaamheden verrichten wij sinds 2001 voor een grote diversiteit van opdrachtgevers waaronder Route Mobiel, Gevelco, Anker & Anker, Mijn Autocoach, Lampe Textiles en BAM.

Functie-eisen:

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting (hogere / technische) informatica
 • Ervaring met Java of C# en basiskennis van HTML / CSS en SQL is noodzakelijk
 • Kennis van een MVC framework, Javascript (jQuery, AngularJS), Entity Framework en XML is een pré
 • Als persoon ben je te typeren als resultaatgericht en zelfstandig, maar functioneer je ook goed in een team

Bedrijfscultuur:
Wij hebben een platte organisatiestructuur met direct contact met collega’s en ook met onze opdrachtgevers en leveranciers. In (afwisselende) kleine teams worden complexe problemen opgelost. We werken op een ‘Agile’ wijze, vaak aan meerdere projecten tegelijkertijd.

Functieomschrijving:
Je bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van grote en kleine projecten. Het programmeren van websites, registratiesystemen, webshops, offertesystemen, workflow management oplossingen en management informatiesystemen behoren tot de mogelijkheden, afhankelijk van je affiniteit met bijbehorende processen. Grafische vormgeving is geen belangrijk onderdeel van de functie.

Het betreft een functie van 32 – 40 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden:
Een marktconform salaris, afhankelijk van je werkervaring (junior) tussen de € 2500,- en
€ 2800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Verder bieden we een pensioenregeling, flexibele werktijden en collectiviteitsvoordelen.

Locatie:
Leeuwarden, gevestigd op het Business Park West.

 

Stuur een motivatiebrief en je curriculum vitae naar info@netsupport.nl als je ons team wilt komen versterken! 

 

Stagiair / afstudeerder

Netsupport is een Internetbedrijf bestaande uit 13 medewerkers. In een klein hoogopgeleid team worden websites en maatwerkoplossingen geschreven voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers.

 

Wij zoeken een enthousiaste stagiaire of afstudeerder die mee wil werken aan het uitbreiden en implementeren van ons sinds 2001 in house ontwikkelde platform genaamd IDBS. (Internet Database Beheer Systeem). IDBS wordt gebruikt als platform voor vrijwel al onze online softwareoplossingen.

 

Kernwoorden van onze werkzaamheden C#, ASP, .NET, SQL, MVC, Linq, Entity Framework, 


Stuur een motivatiebrief en je curriculum vitae naar info@netsupport.nl als je ons team wilt komen versterken!

 

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld! 

 • Internet Database Beheer Systeem (IDBS)

  IDBS vormt de basis voor de online oplossingen van Netsupport. Deze oplossingen zijn vrijwel altijd ‘slim’ maatwerk. Klik hier voor meer informatie over IDBS.


 • Microsoft Certified Partner

  Zo kan Netsupport u nog beter oplossingen bieden die in de technologische behoeften van uw MKB-organisatie voorzien.


 • Dropbox Partner

  Netsupport is gecertificeerd Dropbox Partner