• Moderne kantooromgeving

  Ons kantoorpand op Business Park West in Leeuwarden.
 • Kantoor

  Ons moderne kantoor met energiezuinige voorzieningen.

Over Netsupport

Netsupport bestaat uit een team van gedreven mensen die zich dagelijks bezighouden met ICT gerelateerde uitdagingen. Samen met een aantal partners bedienen wij een breed klantenbestand in uiteenlopende branches. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in drie gebieden:

 

Internet

Websites en e-Business oplossingen

U kunt hierbij denken aan informatieve websites uitgerust met content managementsystemen (CMS) om zelf uw website te beheren. Maar ook management informatiesystemen (MIS / BI), workflow managementsystemen en relatiebeheer (CRM) behoren tot de mogelijkheden. Netsupport baseert haar internetproducten op IDBS, een krachtig en flexibel platform welke het mogelijk maakt om snel en kostenefficiënt oplossingen te ontwikkelen die u verder helpen.

 

Software

Uw kantoorautomatisering tot in de puntjes verzorgd

Netsupport is een totaalleverancier. U kunt daarbij denken aan applicatiebeheer, Windows (Server) oplossingen, outlook e-mail en back-upoplossingen, maar ook anti-spam en anti-virus maatregelen.

 

Hardware

De IT infrastructuur voor uw organisatie veilig en betrouwbaar

In deze categorie vallen basiszaken zoals (draadloos) netwerk, computers en werkstations, servers en firewalls. Zaken die door ons 100% goed geregeld worden. In geval van een incident kunnen de problemen snel door onze storingsdienst worden hersteld.

 

Geschiedenis

Netsupport is in 1999 opgericht als eenmanszaak. In 2001 is Netsupport omgezet naar een v.o.f. en zijn wij doorgegaan op de zolderkamer van een woonhuis in Menaldum en een tweetal studentenkamers in Groningen. Vanwege de groei van het bedrijf is vervolgens een stuk van de garage in gebruik genomen. Toen deze ruimte te klein werd, is de garage in 2003 volledig verbouwd tot kantoor aan huis. Na het afstuderen van de twee huidige eigenaren in 2005 was er behoefte aan extra kantoorruimte. Deze is toen gerealiseerd aan de François Haverschmidtwei in Leeuwarden.

Door de groei van Netsupport in de daarop volgende jaren was extra ruimte nodig voor de afdelingen kantoorautomatisering en internetdevelopment. In 2008 is daarom een bedrijfspand aangeschaft in Business Park West te Leeuwarden. Sinds oktober 2008 werken wij met veel plezier vanaf deze locatie.

 

Testimonials

Wie kunnen beter wat over ons zeggen dan onze klanten? 

Jurjen Harmen de Vries van V.R.B. Friesland:

V.R.B. Friesland BV te Leeuwarden en Utrecht werkt sinds 2005 naar tevredenheid samen met Netsupport. Voor ons bedrijf en ook voor onze vestigingen in België en Frankrijk heeft Netsupport meertalige websites ontwikkeld gebaseerd op IDBS.

Lees meer >

Loek Kloosterman van OptaScan:

Netsupport heeft voor OptaScan een online logboek ongediertebestrijding gemaakt. Anders dan alle andere “online logboeken” is het interactieve logboek van OptaScan niet geschreven vanuit de verzamelde gegevens, maar vanuit de informatiebehoefte van onze klanten en dat is net even iets anders…

Lees meer >

Johannes Houtsma van Da Vinci Finance:

Goed bereikbaar, directe lijnen en snelle service. Concrete no nonsense aanpak vanuit een grote mate van deskundigheid. Objectieve analytische benadering van problemen en transparante afweging van verschillende alternatieve oplossingen.

Lees meer >

 • SIDN Deelnemer

  Netsupport is adviserend deelnemer van Stichting Internet Domeinnaamregistratie Nederland.


 • Microsoft Certified Partner

  Zo kan Netsupport u nog beter oplossingen bieden die in de technologische behoeften van uw MKB-organisatie voorzien.


 • Dropbox Partner

  Netsupport is gecertificeerd Dropbox Partner