Skip to the content

Umbraco

U wilt een website eenvoudig inrichten en onderhouden. Vrijwel iedereen heeft gehoord van WordPress, maar Netsupport maakt gebruik van Umbraco. Dit is een krachtig content management systeem gebouwd met Microsoft .NET technologie. Umbraco wordt inmiddels wereldwijd al voor meer dan 500.000 websites gebruikt. Websites voor het MKB maar ook Microsoft, Peugeot en Heinz. Umbraco heeft veel voordelen, die we kort toelichten.

 

 

Flexibel

Het Umbraco content management systeem (CMS) is volledig naar wens in te richten, wat veel vrijheid geeft. Ook is het eenvoudig te koppelen aan backoffice systemen binnen uw bedrijf. Niet alle onderdelen op de website hoeven in Umbraco aangestuurd te worden. Dit betekent dat uw website volledig op maat voor u wordt gemaakt.

Veilig

Umbraco is gebaseerd op een van de meest veilige ontwikkeltalen .NET Framework. Dit maakt het veiliger en stabieler dan concurrerende systemen zoals WordPress, Drupal, Joomla, Typo3 op basis van PHP. Veel beveiligingslekken worden hiermee voorkomen die in andere CMS pakketten wel optreden.

Actueel

Aan Umbraco werken dagelijks meer dan 2.000 ontwikkelaars en meer dan 200.000 gebruikers. Dit zorgt ervoor dat er continu verbeteringen aan de technologie worden toegevoegd.

Snel

Een Umbraco website laadt pagina’s en media snel vanaf elke computer, tablet of mobiel. Dit zorgt niet alleen voor goede resultaten in de zoekmachines maar ook tevreden bezoekers.

Gebruiksvriendelijk

Het Umbraco beheer is overzichtelijk en intuïtief. Zelfs zonder gebruikerstraining bent u er snel mee vertrouwd. Het biedt handige hulpmiddelen zoals een preview functie, of het automatisch op maat maken van afbeeldingen. Ook kunt u makkelijk teksten bewerken en zelf formulieren maken.

 

Verder heeft het een ingebouwde media bibliotheek, waarmee u eenvoudig foto’s, documenten en filmpjes online kunt beheren. Website-beheerders kunnen gebruikers aanmaken, rechten instellen en groepen beheren. Er wordt bijgehouden wie wat wanneer heeft aangepast aan de website. Daarnaast is het mogelijk om oudere versies van een pagina te bekijken en eventueel terug te zetten. Een meertalige website opzetten is ook eenvoudig. U kunt per pagina een andere taalversie bewaren of een complete subwebsite maken.


Onderdelen in Umbraco:
1. Media optimalisatie voor alle apparaten (responsive)
2. Formulieren maken
3. Uitgebreid rechtenbeheer


Cloud

Speciaal voor meer veeleisende sites is er Umbraco Cloud. Het biedt veel voordelen zoals onbeperkte opslagcapaciteit en dataverkeer. Hierdoor kan het hoge prestaties aan; 50.000 bezoekers hosten is geen probleem. Uw website blijft snel, ook bij hoge resolutie media. Umbraco Cloud garandeert 99,9% uptime en bevat een hoge dataveiligheid, in overeenstemming met de EU richtlijn.

Certified Partner

Netsupport is Umbraco Certified partner, een van de weinigen in Nederland. Onze ontwikkelaars hebben via trainingen en examens bewezen dat zij de vaardigheden en kennis bezitten om Umbraco professioneel toe te passen.

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op. Of kom langs voor een vrijblijvende demonstratie van Umbraco. Dan bespreken we samen de mogelijkheden. Bel met 0582121222 of mail naar info@netsupport.nl

Onze ontwikkelaars hebben via trainingen en examens bewezen dat zij de vaardigheden en kennis bezitten om Umbraco professioneel toe te passen.