Skip to the content

HP Workstations

Een Workstation is de snelste, betrouwbaarste en meest uitbreidbare computer die er is. Deze computers worden specifiek ontworpen voor professionals die dagelijks met de meest computerintensieve taken bezig zijn zoals ontwikkelaars, AutoCAD tekenaars en ontwerpers.

HP is toonaangevend in de workstations en de Z-serie Workstations stellen de norm voor innovatie, prestaties en betrouwbaarheid. Ben u dus echt op zoek naar het beste werkstation dat u maar kunt vinden, dan hoeft u niet verder te zoeken, maar uitsluitend een keuze te maken.

Het verschil

HP Workstations zijn zowel van binnen en buiten doordacht. Onderdelen kunnen vrijwel altijd zonder gereedschap worden vervangen, uitbreidingsmogelijkheden zijn superieur en de snelheid is altijd goed. 

HP workstations hebben vrijwel altijd Intel XEON processoren, maken gebruik van 10K of 15K SATA-schijven, of SSD. Deze schijven hebben een verhoogde betrouwbaarheid ten opzichte van de standaard schijven.

Tevens is het geheugen van een HP Workstation vrijwel altijd ECC geheugen, dit is zelfcorrigerend geheugen dat ervoor zorgt dat er minder fouten en daardoor vastlopers voorkomen.

Professionele graphics zijn standaard. Dankzij de nieuwste grafische chipsets van Intel, AMD en NVIDIA heeft u altijd de beste prestaties op grafisch gebied. Haarscherpe afbeeldingen en snelle videobewerking komen zo binnen handbereik.

HP Workstation notebook

Er zijn ook notebooks verkrijgbaar welke vallen onder de HP Workstation vlag. De HP ZBook lijn. Deze draagbare krachtpatsers zijn uitgerust met degelijke behuizingen, de beste schermen, de hoge resoluties en de meeste mobiele rekenkracht die u maar kan krijgen.

Netsupport kan op vrijwel alle locaties hulp op afstand aanbieden.