Skip to the content

Ontwerp & bouw websites

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende zaken op het gebied van websites. Netsupport is een Internetbedrijf met focus op webtechniek. Ons team realiseert websites op een Microsoft platform met technologiën als ASP, ASP.NET, .NET MVC, Html, Css, Javascript (JQuery) en Flash. Belangrijk daarbij is dat de techniek een middel is en niet een doel. Wij realiseren zowel eigen ontwerpen of in samenwerking met een extern ontwerpbureau. Op deze wijze kunt u kiezen voor de stijl of ontwerper die bij u past.

Wij hebben ruime ervaring met  verschillende soorten websites en webapplicaties: 

  • Informatieve websites
  • Intra- en Extranetten 
  • e-Commerce (online kopen en betalen)
  • Online reserveringen (bijvoorbeeld voor kaartjes)
  • Online registraties (bijvoorbeeld voor evenementen)
  • Online veilingen 

Slim maatwerk

Onze websites zijn meestal voorzien van IDBS. Dit is onder andere een content managementsysteem (CMS) dat door Netsupport zelf is ontwikkeld. IDBS vormt de basis voor onze online oplossingen. Deze oplossingen zijn vaak 'slim' maatwerk. Wij werken vanuit de gedachte dat ieder systeem uniek is, maar dat verschillende systemen vaak een vergelijkbare basis hebben. Dit betekent dat het systeem volledig op uw situatie toegespitst wordt, maar gebaseerd is op een door Netsupport ontwikkeld standaard 'platform'. IDBS is opgebouwd uit verschillende modules en maakt gebruik van de kracht van de laatste Internettechnologiën.

Varianten

Afhankelijk van het type oplossing (variërend van een eenvoudige bedrijfswebsite tot het volledig online brengen van de backoffice), kan IDBS ingezet worden in verschillende varianten. IDBS Basic bevat veel standaard functies en kan worden aangevuld met één of meerdere modules. Elke module wordt uiteraard aangepast aan uw specifieke situatie. Wilt u een website laten maken of verbeteren? Neem dan contact met ons op.