Skip to the content

ICT

Iedereen verwacht dat zijn ICT voorzieningen dagelijks werken, maar zo vanzelfsprekend is dat niet. Goede ICT is alleen mogelijk met een degelijk ontwerp voor de ICT infrastructuur. Daarom zien wij ons als architect van uw bedrijfsnetwerk. Samen brengen we in kaart wat de eisen en wensen zijn, en daar stemmen we onze oplossingen op af.

Waarom Netsupport

  • Wij zijn uw (interne) ICT afdeling met een uitstekende helpdesk
  • Het toepassen van nieuwe technieken zorgt ervoor dat uw tijd kunt besparen
  • Advies en begeleiding bij software implementaties (ERP, CRM etc).
  • We nemen de complete zorg voor ICT uit handen; computer(netwerken), telefonie/VoIP, applicatiebeheer, systeembeheer etc.
  • U krijgt een vast contactpersoon

Partners zijn de sleutel voor kwaliteit

Wij kunnen niet zonder onze partners om dagelijks onze diensten & producten te leveren. Trainingen en bijbehorende certificeringen zorgen ervoor dat wij hedendaagse oplossingen leveren. Zo weet je zeker dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste techniek en bijbehorende oplossingen.

 

Microsoft Office 365 Cloud Partner
Wij beheren al jaren Microsoft Office 365 oplossingen (zelfs toen het nog niet Office 365 werd genoemd). Doordat cloudoplossingen altijd aan verandering onderhevig zijn; is het noodzakelijk om jaarlijks trainingen te volgen. Zo weten onze klanten dat ze altijd terecht kunnen voor de nieuwste mogelijkheden van Office 365.

HP Partner
Sinds 2011 zijn wij HP Partner. Dit betekent niet dat wij uitsluitend HP apparatuur leveren, maar wel dat wij op de hoogte zijn van de actuele producten van HP. Tevens worden wij door HP op de hoogte gehouden van eventuele problemen die door ons gebruikte producten. 

 

WithSecure Partner
WithSecure is een Finse leverancier van Anti-Virus en security oplossingen. Ten opzichte van concurrerende producten blinken zij uit in beveiliging (meervoudig AV-TEST winnaar), beheersbaarheid (via de cloud) en mogelijkheden zoals third party patchmanagement.

Fortinet Authorized Partner
Op het gebied van firewalls en netwerkbeveiliging is Fortinet een autoriteit. Fortinet biedt Next Generation Firewalls die wij dagelijks installeren en beheren voor onze klanten. Beveiliging; snelheid, betrouwbaarheid en uitgebreide mogelijkheden zorgen ervoor dat Fortinet in vrijwel ieder bedrijf inzetbaar is.

Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is, wij ontzorgen u.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?