Skip to the content

Web

Wij maken webapplicaties zoals standaard- of maatwerk websites, maar ook webshops, narrowcasting en koppelingen met andere systemen. Onze focus ligt op techniek. Daar zijn we goed in. We lossen digitale problemen op voor elk soort bedrijf, ongeacht of er een klein of groot budget is. Als basis voor websites gebruiken we Umbraco, waarmee gegevens makkelijk en veilig beheerd kunnen worden. Voor een specifieke applicatie zoals Intranet / Extranet, ERP of Management Informatiesysteem hebben wij het Internet Database Beheer Systeem (IDBS) ontwikkeld. Hiermee kunnen wij processen tot in detail nabouwen, inclusief complexe datastructuren. 

Waarom Netsupport

  • Wij lossen elk digitaal probleem op
  • Gebruik van de nieuwste Microsoft technieken
  • Onze applicaties zijn altijd veilig, snel en betrouwbaar
  • Het meest gebruiksvriendelijke open source systeem voor websitebeheer: Umbraco
  • U krijgt een vast contactpersoon

Website

Uw website is meestal een visitekaartje, informatiefolder en verkoopkanaal in één. Het onderscheidend vermogen dat uw bedrijf in de offline wereld heeft moet ook zichtbaar zijn in de online wereld. Wij zorgen ervoor dat de website bij u past qua doelgroep, stijl en onderscheidend vermogen.

Webshop

Een complete standaard webshop heeft u al vanaf 12,50 euro per maand, en is vaak makkelijk te integreren met uw huidige website. Als de standaard webshops niet voldoen omdat u een complex product heeft, of wilt koppelen met meerdere backoffice systemen zodat de voorraad up to date is, dan is een maatwerk webshop een betere oplossing.

Procesautomatisering

Is uw bedrijf de Excelsheet fase ontgroeit? Klaagt uw partner dat u het hele weekend aan het werkt bent? Dan is het waarschijnlijk tijd om uw proces (gedeeltelijk) te automatiseren.

Narrowcasting / digital signage

U wilt informatie laten zien op TV's of beeldschermen in uw bedrijf. Wij verzorgen de complete narrowcasting oplossing: de hardware, de applicatie (inclusief eventuele koppelingen naar andere externe software) en het beheersysteem! Als er geen Internetverbinding is dan loopt de presentatie gewoon door. 

Koppeling

We hebben inmiddels honderden koppelingen met externe software gebouwd. Als de software een Application Program Interface (API) heeft dan is koppelen meestal een koud kunstje, maar wij koppelen bijvoorbeeld ook rechtstreeks via een database of via bestanden zoals CSV.

En nog veel meer!

Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is, wij ontzorgen u.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?