Skip to the content

WIFI netwerken

Op zoek naar een betrouwbaar en snel draadloos netwerk voor bijvoorbeeld een evenementenhal of congrescentrum? Wij maken gebruik van professionele apparatuur, zonder dat de kosten uit de hand lopen. Zo kunt u voor relatief weinig kosten (minder dan 1000 euro) gebruik maken van nieuwe oplossingen met dezelfde functionaliteit die voorheen alleen beschikbaar was voor budgetten die daar een veelvoud van waren.

Door gebruik te maken van EnGenius apparatuur en de MESH-functionaliteit die deze access points bezitten kunnen wij dekkende draadloze netwerk realiseren in omgevingen waar een enkele draadloze zender onvoldoende bereik en dekking heeft. Ook in de buitenlucht!

Het grote voordeel van deze oplossing is dat er geen kabels getrokken hoeven te worden door uw gebouw. De verschillende zenders communiceren met elkaar over een separaat netwerk. Hierdoor is het zelfs mogelijk om tijdelijk een draadloos netwerk van topkwaliteit te organiseren.

WIFI oplossingen zijn ideaal voor scholen, evenementen, congressen, toerisme zoals campings, jachthavens, hotels, musea, retail / winkels, narrowcasting oplossingen, of gewoon als dienst voor iPads en andere tabs, iPhones of andere smartphones en traditionele laptops.