Skip to the content

Microsoft Office 365

Office 365 is dezelfde Office die u al kent, maar dan met de voordelen van de cloud. Of u nu aan uw bureau werkt, op uw tablet of smartphone. U heeft altijd toegang tot uw documenten, e-mail, agenda's en gedeelde bestanden.

Bij een online dienst, zoals Office 365, is het niet nodig om gebruik te maken van een specifieke computer en hoeft er ook geen verbinding te zijn met het bedrijfsnetwerk. Alles wat u nodig hebt, is overal direct toegankelijk en altijd up-to-date.

Kies het abonnement wat bij u past
Alle Office 365-abonnementen hebben een looptijd van minimaal 1 jaar en zijn vervolgens maandelijks opzegbaar. Per gebruiker kunt u deze op maximaal 5 apparaten installeren. Het maakt geen verschil of dit een Windows PC is, Apple iMac, MacBook, iPad of ander mobiel apparaat.
Kortom; u heeft een professionele Office oplossing voor een aantrekkelijke prijs. (Prijzen beginnen vanaf ongeveer 125 euro per jaar.)

Voordelen Netsupport als Microsoft Office 365 partner
Als aanvulling op onze Microsoft Cloud partnerschap hebben wij trainingen bijgewoond. Daardoor kunnen wij u begeleiden bij de aanschaf, de configuratie en het onderhoud van grote (of kleine) Office 365 installaties. Netsupport is officieel Microsoft Office 365 Advisor.

Wij ontnemen u de zorgen betreffende het opzetten, beheren en de financiële afhandeling van uw Office 365 account. Netsupport stuurt u jaarlijks een factuur voor de diensten die u afneemt. U heeft geen creditcard of ander betaalmiddel meer nodig. 

Netsupport is tevens gemachtigd als partner aan uw account en kan daarom namens u rechtstreeks contact opnemen met Microsoft in geval van problemen of storingen. Op die manier geniet u maximaal van de kwaliteit van Office 365.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.