Skip to the content

Hulp op afstand

Om u vrijwel overal en altijd van support te kunnen voorzien maken wij gebruik van TeamViewer. Met behulp van deze supporttool is verbinding te maken met zowel Windows als Apple computers die met het Internet zijn verbonden.

Klik op onderstaand logo om het programma te downloaden

Een software installatie is daarbij niet nodig. U voert een klein programma uit door deze te downloaden van onze website en dan kunnen wij door middel van een ID en een pincode verbinding met u maken.

Toegang op afstand tot onbeheerde computers

Wij kunnen dankzij TeamViewer ook op een veilige wijze toegang krijgen tot onbeheerde computers. Er zijn voor u geen extra kosten verbonden aan permanente installaties op uw werkstations of uw computer thuis.

Hoge veiligheidsnormen

Teamviewer is een zeer veilige oplossing voor onderhoud en support op afstand. Wij beschikken over volledig beveiligde bestandskanalen met Key Exchange en AES (256 bit) Session encoding en voldoen daarmee aan de veiligheidsnormen van HTTPS / SSL.

Probleemloos gebruik achter firewalls

De grootste problemen bij het gebruik van andere software voor onderhoud op afstand worden doorgaans door firewalls, geblokkeerde poorten en NAT-routers voor lokale IP-adressen veroorzaakt. Met TeamViewer behoren deze problemen tot het verleden, wij kunnen ook met u verbinden door de firewall heen.

Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is, wij ontzorgen u.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?