Skip to the content
Hygieneschermen

Hygieneschermen voor single en dualmonitor omgevingen

In de nieuwe 1,5 meter samenleving blijft er behoefte om met meerdere mensen in een kantoor te werken. Dankzij slimme maatregelen is samenwerken in een enkele ruimte mogelijk. Netsupport & Creations with Lasering hebben de handen ineen geslagen om een hygiënescherm te realiseren dat eenvoudig aan een (bestaande) monitorarm kan worden bevestigd.

Bescherm uw medewerkers

In de nieuwe 1,5 meter samenleving blijft er behoefte om met meerdere mensen in een kantoor te werken. Dankzij slimme maatregelen is samenwerken in een enkele ruimte mogelijk. Netsupport & Creations with Lasering hebben de handen ineen geslagen om een hygiënescherm te realiseren dat eenvoudig aan een (bestaande) monitorarm kan worden bevestigd. In tegenstelling tot veel andere oplossingen hoeft dit scherm niet aan een plafond te worden opgehangen of aan een bureau te worden gemonteerd. Ook bij een zit-sta bureau beweegt het hygiënescherm mee.

Download hier de brochure voor uitgebreide informatie.

Single & Dual monitor

Zowel voor een werkplek met Single monitor (kassa, curved scherm) als een werkplek met Dual monitor is er een passende oplossing. Bij gebruik van een Dual monitor is de maximale grootte van beide schermen 27 inch. Een voorwaarde is dat de monitoren zijn voorzien van (de standaard) VESA 10x10 cm montagepunten.

Vormgeving

Naast de functie van het scherm is ook esthetiek belangrijk; de ronde afwerking van de hoeken en transparantie van het scherm geven uw werkplek een moderne uitstraling.

Eigen logo

Een extra mogelijkheid voor de spatschermen is om uw eigen logo erin te verwerken. Hiervoor geldt een eenmalige meerprijs van 75 euro. Voorwaarde is dat uw logo wel geschikt moet zijn om te worden uitgesneden.


Specificaties

Productnaam
CWLNS-SINGLE (enkele monitor)
CWLNS-DUAL (twee monitoren)

Hoogte 70 cm

Breedte 120 cm
Dikte 3 mm
Gewicht 3 kg

Prijs 1 stuks

€ 99,00

Prijs 10+ stuks

€ 89,00

Levering

2-3 werkdagen op afspraak
Per stuk
Montage op locatie tegen meerprijs

Additionele uitbreidingen
Dataflex monitorarm Single monitor € 85,00
Dataflex monitorarm Dual monitor € 140,00
Dataflex voetplaat € 49,00

Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

ICT

Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is, wij ontzorgen u.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?