Skip to the content

Anker en Anker

  Philips Mobile Server   |   Hybrid Cloud   |   Thin Client   |   Digitaal Dicteersysteem  

De strafrechtadvocaten en secretariaat medewerkers wilden graag op verschillende plekken kunnen werken. Zowel binnen het kantoorpand als op andere locaties, maar niet per sé thuis. Verder was er een grote behoefte aan het digitaliseren van hun dicteer werkwijze.

385%

MINDER WERKUREN KWIJT

100%

EENVOUDIGER SYSTEEM

200%

SNELLER

25

DICTATEN GEMID. PER DAG

Thin Clients

Om het flexibel wisselen van werkplek te realiseren, heeft onze ICT bijna alle werkstations vervangen met Thin Clients. Een Thin Client is letterlijk een dunne kleine computer. Deze bevat geen bewegende delen, zoals een harde schijf of koelings ventilatoren. Daardoor is het apparaat geruisloos, wordt deze nauwelijks warm en verbruikt daardoor veel minder energie dan bijvoorbeeld een reguliere desktop.


Een Thin Client vereist geen installatiewerkzaamheden of updates voor software en randapparatuur zoals printers. Elke gebruiker is via zijn eigen Thin Client aangesloten op een centrale, virtuele computerserver. Op deze server staan alle programma’s die het team gebruikt. Op deze wijze kan elke persoon werken in de cloud.

Vanuit één centrale plek wordt alles beheerd, inclusief de beveiliging en autorisatie. Wil je nieuwe software installeren? Vroeger moest je elke computer aflopen. Nu hoef je alleen aan te vinken welke medewerker toegang krijgt tot welke programma’s. Gebruikers rechten toewijzen of intrekken is nu een kwestie van iemand zijn profiel aanpassen of wissen.

 

Mobiele productiviteit

Advocaten zijn regelmatig onderweg zoals in de auto of rechtzaal en willen dan nog steeds hun software binnen handbereik hebben. Speciaal hiervoor hebben wij Microsoft Service Pro tablets geselecteerd en deze geleverd met Office. De tablets zijn ultralicht en zorgen voor complete mobiele productiviteit. Zo heeft de tablet een accu die de hele dag meegaat en een comfortabel ontwerp die makkelijk draagbaar is. Als extra hebben we bij elk exemplaar een magnetisch keyboard geleverd, wat je eenvoudig aan de behuizing kunt vastklikken.

Digitaal dicteren

Jarenlang werkten advocaten met een taperecorder en bandje. De inhoud hiervan typten secretaresses uit op kantoor. Maar de bandjes gingen wel eens stuk. Of als er een kras op de tape kwam, kon een advocaat overnieuw beginnen. Tijd voor een digitale oplossing!

Netsupport koos voor de digitale dicteerapparaten van Philips, met bijbehorende software en terminal server licentie. Hierdoor kan er makkelijk en veilig via de cloud worden gewerkt. Met een digitale recorder kan men overal dictaten opnemen. Als bijvoorbeeld na een klantbespreking een advocaat in de auto een idee krijgt voor een processtuk. Dat kan dat meteen worden vastgelegd. Een ingesproken dictaat wordt automatisch omgezet naar tekst via de spraakherkenningssoftware. Zodra er een internetverbinding beschikbaar is, wordt een dictaat gestuurd naar de cloud.

 

Het secretariaat bewerkt vervolgens de dictaten, hierbij kunnen ze voetpedalen gebruiken om door de opnames heen te spoelen. De geproduceerde documenten worden vervolgens gedeeld met alle betrokkenen via een digitaal dossier. Hiermee zijn veel overbodige stappen weggevallen, dit betekent een sneller verloop en lagere kosten.

Hybrid Cloud

Voor Anker en Anker is er gekozen voor een combinatie van een lokale server en een back-up server in de cloud. Een hybrid cloud kun je vergelijken met een hybride auto. Het gebruikt twee totaal verschillende technologieën: een motor die benzine verbrandt en elektriciteit verbruikt. Elke technologie functioneert op een totaal andere manier, en elk heeft zijn voor- en nadelen. Wanneer de twee echter effectief worden gecombineerd, resulteert dit in een auto die efficiënter is dan de meeste auto's die alleen benzine gebruiken. En krachtiger dan de meeste volledig elektrische auto's. Evenzo combineert een hybride cloud de voordelen van meerdere cloud omgevingen voor meer efficiëntie en functionaliteit.

 

Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is, wij ontzorgen u.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?