Skip to the content

Trapezium vastgoed

  WiFi   |   Firewall   |   Netwerk   |   Internet security  

Trapezium Vastgoed verhuurt all inclusive werkruimtes aan ondernemers in Landhuis Veenwijk. De wens was dat elke huurder veilig gebruik kon maken van een optimale WiFi internetverbinding. Dit moest goed werken in zowel de individuele suites, als de gemeenschappelijke ruimtes zoals de vergadersuite of keuken. Met hun huidige WiFi netwerk was dit allemaal niet mogelijk. Netsupport ging langs voor een plaatselijke meting en maakte een adviesplan op maat.

Draadloos WiFi netwerk

Onze ICT koos er voor om Ruckus Wireless producten in te zetten. Deze staan bekend om het bieden van een stabiel WiFi netwerk met een groot bereik en hoge capaciteit. Elke huurder kan hiermee veilig gebruik maken van het internet en wordt automatisch afgeschermd van andere huurders. Een eigen VPN tunnel inzetten is mogelijk.

VPN tunnel

Een VPN tunnel is een versleutelde verbinding tussen uw computer of mobiele apparaat en het internet. Het beschermt uw online activiteiten tegen externe partijen. Zoals zoekopdrachten, chatsessies en ander surfgedrag. Het beschermt niet alleen uw data tegen onderscheppen maar verbergt ook uw IP adres.

 

Managed switches

Een switch is een apparaat om van één aansluiting meerdere aansluitingen te maken, zonder verlies van snelheid. Voor dit project kozen wij er voor om managed switches in te zetten. Met een managed switch kan een poort namelijk volledig naar wens worden ingesteld. Bijvoorbeeld de snelheid, beveiliging of het toewijzen van prioriteiten aan bepaalde toepassingen zoals videobellen of streaming. Nog een voordeel; alles is op afstand te beheren door onze ICT afdeling.

 

Next generation firewall

Een firewall is een systeem dat een netwerk of computer beschermt tegen misbruik van buitenaf. Voor Landhuis Veenwijk hebben we een next generation firewall ingezet. Het verschil tussen een next generation firewal en een traditionele firewall kan je vergelijken met het verschil tussen een smartphone en een ouderwetse mobiele telefoon. De next generation firewall is krachtiger en heeft meer moderne functionaliteiten. Zoals extra filterfuncties van netwerkapparaten, in-line deep packet inspection en inbraakpreventie. Hiermee kan een hoog niveau van internet security worden bereikt.

Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is, wij ontzorgen u.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?