Umbraco website

 

Umbraco is een krachtig open source Content Management Systeem (CMS) om je product, idee of innovatie online te brengen.

 

Umbraco is gebouwd met Microsoft technologie (.NET) en wordt wereldwijd al voor meer dan 400.000 websites gebruikt. Dit kunnen kleine bedrijven zijn, maar ook grote bedrijven als Peugeot en Heinz gebruiken Umbraco.

 

 

 

Umbraco heeft veel voordelen, die we kort willen toelichten. 

 

Flexibel

Het Umbraco content management systeem (CMS) is volledig naar wens in te richten, wat veel vrijheid geeft. Ook is het eenvoudig te koppelen aan backoffice systemen binnen uw bedrijf. Niet alle onderdelen op de website hoeven in Umbraco aangestuurd te worden. Dit betekent dat uw website volledig op maat voor u kan worden gemaakt.

  

Umbraco is geschikt voor zowel kleine als grote websites.

 

Veilig

Umbraco is gebaseerd op een van de meest veilige ontwikkeltalen. Dit maakt het veiliger en stabieler dan concurrerende systemen zoals WordPress, Drupal, Joomla of Typo3. Veel beveiligingslekken worden hiermee voorkomen die in andere CMS pakketten wel optreden.  

 

Community

Aan Umbraco werken dagelijks meer dan 220.000 ontwikkelaars. Dit zorgt ervoor dat er continu nieuwe functionaliteit en verbeteringen aan het systeem worden toegevoegd.

 

Snel

Een Umbraco website laadt pagina’s en media snel vanaf elke computer, tablet of mobiel. Dit zorgt niet alleen voor goede resultaten in de zoekmachines maar ook tevreden bezoekers.

 

Gebruiksvriendelijk

Het Umbraco beheer is overzichtelijk en intuïtief. Zelfs zonder gebruikerstraining bent u er snel mee vertrouwd. Het biedt handige hulpmiddelen zoals een preview functie of het automatisch op maat maken van afbeeldingen. Ook kunt u gemakkelijk teksten bewerken en zelf formulieren maken. Verder heeft het een ingebouwde media bibliotheek, waarmee u eenvoudig foto’s, documenten en filmpjes online kunt beheren.

 

 

 

Website-beheerders kunnen gebruikers aanmaken, rechten instellen en groepen beheren. Er wordt bijgehouden wie wat wanneer heeft aangepast aan de website. Daarnaast is het mogelijk om oudere versies van een pagina te bekijken en eventueel terug te zetten. Een meertalige website opzetten is ook een mogelijkheid. U kunt per pagina een andere taalversie bewaren of een complete subwebsite maken.

 

Standaard onderdelen in Umbraco:

 • Meertaligheid
 • Afbeeldingen automatisch schalen en bijsnijden
 • Media optimalisatie voor alle apparaten (responsive)
 • Formulieren maken
 • Uitgebreid rechtenbeheer
 • Versiebeheer van alle content
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

 


 

Schaalbaar

Speciaal voor meer veeleisende sites is er Umbraco Cloud. Het biedt veel voordelen zoals onbeperkte opslagcapaciteit en dataverkeer. Hierdoor kan het hoge prestaties aan; 50.000 bezoekers hosten is geen probleem. Uw website blijft snel, ook bij hoge resolutie media. Umbraco Cloud garandeert 99,9% uptime en bevat een hoge dataveiligheid, in overeenstemming met de EU richtlijn.

 

 


Certified Partner

Netsupport is sinds 2017 Umbraco Certified partner, een van de weinigen in Noord-Nederland. Onze ontwikkelaars hebben via trainingen en examens bewezen dat zij de vaardigheden en kennis bezitten om Umbraco professioneel toe te passen. 

 

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op. Of kom langs voor een vrijblijvende demonstratie van Umbraco. Dan bespreken we samen de mogelijkheden. Bel met 0582121222 of mail naar info@netsupport.nl

Naar onze contactpagina > 

 • Umbraco Certified Partner

  Netsupport is Umbraco Certified partner, een van de weinigen in Nederland. Onze ontwikkelaars hebben via trainingen en examens bewezen dat zij de vaardigheden en kennis bezitten om Umbraco professioneel toe te passen.


 • Microsoft Certified Partner

  Zo kan Netsupport u nog beter oplossingen bieden die in de technologische behoeften van uw MKB-organisatie voorzien.


 • Dropbox Partner

  Netsupport is gecertificeerd Dropbox Partner