Skip to the content

Narrowcasting

Narrowcasting, ook wel 'digital signage' genoemd, is populair. Je creëert als het ware je eigen tv-kanaal. Op één of meerdere schermen draag je een boodschap over naar je doelgroep op een specifieke locatie en tijdstip. De inhoud kan van alles zijn; een intranet, videofilm, (touchscreen)presentatie, sociale media.

Je ziet narrowcasting op allerlei plaatsen zoals bij de kassa in een winkel of in de wachtkamer van een ziekenhuis. Of bij de receptie van een sportschool of in een auto showroom. Eigenlijk overal waar het nuttig kan zijn informatie te tonen aan bezoekers. Netsupport levert een totaaloplossing;

  • Hardware 
  • Software
  • Maatwerk koppeling(en)

 

Hardware

Wij kunnen je niet alleen adviseren over welk narrowcastingscherm en digitale player je nodig hebt, maar deze ook leveren! 

We maken gebruik van compacte players met het formaat van een leesboek. Deze hang je eenvoudig achter of onder een beeldscherm. Mocht het nodig zijn dan kan een Netsupport medewerker op afstand verbinding maken met de player en je helpen. Onze players zijn erop gebouwd om continu te blijven draaien; ideaal voor zakelijke narrowcasting.

Software

Voor het beheren en inrichten van je narrowcasting maken we gebruik van Play Signage. Met dit gebruiksvriendelijke programma beheer je elke boodschap op elk scherm, groot of klein. Met de online editor kunnen gebruikers snel schermen instellen, flexibele afspeellijsten maken en makkelijk aantrekkelijke dia's creëren. 

Play Signage werkt vanuit de cloud en biedt animaties, sociale media en zoveel meer. Je kan zelfs met deze software aanraakschermen maken voor je bezoekers.

Dit biedt allerlei interactieve mogelijkheden zoals; wegwijzers, registratie bij een receptie, verstrekken van QR-codes, menukaarten, wizards, noem maar op!


Maatwerk koppeling(en)

Naast het configureren van de hardware en software kan Netsupport maatwerk narrowcasting realiseren. Zo heeft ons team voor meerdere theaters een unieke koppeling gemaakt naar hun ticketsysteem. 

Voorstellingsdata wordt automatisch opgehaald en gebruikt voor het samenstellen van diashows, uiteraard in eigen huisstijl. Het plannen van de diashows werkt moeiteloos in Play Signage. 

 

Narrowcasting kan in elke branche effectief worden ingezet

Met een digitale presentatie bereik je dagelijks je klanten, bezoekers of medewerkers. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Wij denken graag met je mee voor een passende narrowcasting oplossing!

Play Signage
Kwaliteit narrowcasting software tegen een voordelige prijs.

Onze ontwikkelaars hebben via trainingen en examens bewezen dat zij de vaardigheden en kennis bezitten om Umbraco professioneel toe te passen.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze WEB of ICT specialisten.