Skip to the content

Hosting & domeinnaamregistratie

Wat vindt u belangrijk voor uw website en e-mail? Betrouwbaarheid, snelheid, veiligheid, de functionaliteit of een goede prijs? U hoeft niet meer te kiezen, Netsupport biedt het allemaal.

Onze managed dedicated servers zijn ondergebracht bij één van de grootste Internet Service Providers (ISP) van Nederland. Deze Microsoft Gold Certified Partner verzorgd voor meer dan 15.000 bedrijven hostingdiensten.

Betrouwbaar

Dankzij een Service Level Agreement (SLA) zijn wij verzekerd van een optimale uptime van onze hostingdiensten. De kans dat uw e-mail of website niet naar behoren functioneert is hierdoor geminimaliseerd. In de afgelopen vijf jaar hebben wij een uptime van 99,9% gerealiseerd. 
Al onze apparatuur is voorzien van noodstroomvoorzieningen en klimaatbeheersing.

Snel

De servers zijn met behulp van Redundant Gigabit Cisco routers verbonden met de fiberring van Amsterdam. Dankzij een directe koppeling met de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) en de Groningen Internet Exchange (GN-IX) is een betrouwbare en snelle uplink verzekerd.

Tevens zijn onze servers maximaal 3 jaar oud, waardoor de hardwarespecificaties altijd up-to-date zijn.

Veilig

Onze servers zijn geplaatst in een datacenter van Telecity Group. Dit datacenter is 15027001:2005  gecertificeerd. Dit betekent dat het voldoet aan aile eisen voor het opzetten, implementeren, gebruiken, beheren, aanpassen en onderhouden van gegevensbeveiliging (ISMS) voor uw organisatie.

Overige zaken die de veiligheid van uw gegevens waarborgen zijn: toegangscontrole, fysieke beveiliging en CCTvideobewaking.

Tenslotte maken wij een dagelijkse en wekelijkse back-up van aile e-mail en websites. Dus mocht er sprake zijn van calamiteiten, dan kunnen uw actuele gegevens snel worden hersteld.

Uitgebreid

Flexibiliteit is belangrijk voor een goede dienstverlening. De Windows 2008 Server x64 servers hebben toegang tot Windows SQL server 2008 en .NET modules. Dankzij deze oplossingen hebben wij snel toegang tot aanvullende functionaliteit. En heeft u meer nodig, dan kunnen wij eenvoudig extra componenten installeren op de server(s).

Betaalbaarheid

Hosting kunnen wij voor een concurrerende prijs aanbieden dankzij onze schaalvoordelen.

Uw voordeel

U geniet van betrouwbaarheid, snelheid, veiligheid en uitgebreide functionaliteit, welke normaal gesproken alleen bereikbaar zijn voor grote ondernemingen.