Skip to the content

 

Het IDBS platform

IDBS vormt de basis voor de meeste online oplossingen van Netsupport. Deze oplossingen zijn vrijwel altijd ‘slim’ maatwerk.

De gedachte hierachter is dat elk systeem uniek is, maar dat verschillende systemen vaak een vergelijkbare basis hebben. Onze oplossing wordt veel op uw situatie toegespitst, maar is gebaseerd op een door Netsupport ontwikkeld ‘platform’ genaamd IDBS.

IDBS is flexibel in het beheren en presenteren van data en maakt het mogelijk om vanuit een basis efficiënt en snel een systeem op maat te ontwikkelen. Daarnaast zijn er verschillende aanvullende modules beschikbaar, gericht op een specifiek type bedrijfsproces (zoals E-Business, CRM of Management Informatie). Deze modules zijn het resultaat van de uitgebreide ervaring van Netsupport met het ontwikkelen van dergelijke systemen.

Varianten

Afhankelijk van het type oplossing (variërend van een eenvoudige bedrijfswebsite tot het volledig online brengen van de backoffice), kan IDBS ingezet worden in verschillende varianten. IDBS Basic bevat alle benodigde basisfunctionaliteit en wordt aangevuld met één of meerdere modules. Elke module wordt uiteraard aangepast aan uw specifieke situatie.

IDBS CRM

Hoe goed kent u uw klanten?
De module Customer Relationship Management (CRM) biedt u uitgebreide mogelijkheden voor het beheren en analyseren van uw klantenbestand. Deze kunnen goed van pas komen bij marketingdoeleinden. Met deze module is het mogelijk klantprofielen en interessegebieden vast te leggen. Deze informatie kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld analyse, rapportage mogelijkheden of versturen van nieuwsbrieven waarbij de inhoud is afgestemd op een klantenprofiel.

IDBS Management Informatie

Is alle relevante informatie voor het maken van de juiste beslissing altijd en overal beschikbaar?
IDBS Management Informatie is ontwikkeld om stuurinformatie te ontsluiten vanuit de informatiestromen binnen een organisatie. Het gaat om overzichtsinformatie die uw business ‘intelligenter’ kan maken: meten is weten. De module maakt het mogelijk om bepaalde gewenste (standaard) rapportages te genereren, maar ook om actief analyses op bepaalde bedrijfsprocessen of (klant)bestanden uit te voeren.

IDBS Hybrid

Een combinatie van IDBS met Umbraco; best of breed. De kracht van websitebeheer van Umbraco en de datamanipulatie mogelijkheden van IDBS.

IDBS Workflow

Zijn de ondersteunende processen binnen uw organisatie efficiënt ingericht?
IDBS Workflow is gericht op de automatisering van operationele bedrijfsprocessen, ofwel de dagelijkse (ondersteunende) werkzaamheden binnen een bedrijf. Het automatiseren van taken en activiteiten is specifiek voor elk bedrijf, de invulling van de module is dan ook sterk afhankelijk van de organisatie in kwestie.

De voordelen van IDBS op een rij:
• Het systeem is ontwikkeld om aan te sluiten bij de processen binnen uw organisatie, niet andersom;
• Het ontwerpen en ontwikkelen van een systeem kent een korte doorlooptijd;
• De modulaire opbouw zorgt voor een compact systeem zonder overbodige functionaliteit, waarbij later uitbreiden is eenvoudig. U betaalt alleen voor wat u gebruikt.

Wilt u meer informatie of een keer vrijblijvend bespreken wat een IDBS oplossing van Netsupport kan betekenen voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op.