Skip to the content

Spamfiltering

Als uw e-mail voornamelijk bestaat uit spam, kunt u zich daarover blijven druk maken. Maar waarom zou u? Met het Netsupport spamfilter rekent u definitief af met de dagelijkse ergernis van talloze ongewenste e-mail (gemiddeld wordt 99% van alle spam tegengehouden). En dat zonder investeringen in hard- en software! 

De voordelen op een rij

  • Altijd de meest recente anti-spamoplossing
  • Zelflerend en dus onderhoudsvrij
  • U hoeft geen hard- of software te installeren
  • De zekerheid van een professionele oplossing 

Netsupport Spamfilter is een centrale oplossing voor het weren van spam. Het werkt daarom fundamenteel anders dan de meeste andere anti-spam oplossingen. Alle e-mail van een aangesloten domein wordt omgeleid via onze servers en daar gescand op virussen en spam. De e-mail wordt daarna aangeboden bij uw eigen mailserver of op onze servers maximaal twee weken lang bewaard. Er verandert dus niets aan uw huidige manier van e-mail versturen terwijl de spam toch verdwijnt!

Omdat wij niet alleen voor u scannen, maar voor honderden bedrijven tegelijk deelt u mee in de algemene kennis over spam die in onze databases is opgebouwd en welke voortdurend wordt vernieuwd. De betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van het Netsupport spamfilter is daarom vele malen groter dan het gemiddelde stand-alone spamfilter.

Rekenvoorbeeld

Stel u heeft een werknemer in dienst voor 5 dagen per week voor een uurloon van € 15,-. Per dag is deze werknemer gemiddeld 10 minuten bezig met het verwijderen van spam. De kosten van spam voor u zijn dan:
€ 2,50 per dag
€ 12,50 per week
€ 60,- per maand
€ 720,- per jaar !!

Het Netsupport spamfilter kost € 6,25,- per maand per domein, wat veel minder is dan de kosten van spam voor uw organisatie. Als uw spam verdwijnt kan uw werknemer weer doen wat hij moet doen: geld verdienen! En uw dagen worden niet meer verpest door de grote hoeveelheid spam in uw mailbox!

Voorwaarden

  • het domein dient geregistreerd te zijn bij Netsupport of ondersteunt DNS forwarding
  • prijzen zijn exclusief btw  
  • u ontvangt een jaarfactuur, maar kunt op elk moment opzeggen. Het teveel betaalde bedrag wordt dan terugbetaald

Neem contact met ons op om ook uw spam tot het verleden te laten behoren.