• IDBS is modulair opgebouwd

  U kunt IDBS zien als een grote doos met blokken (functionaliteit), en u bepaald welke blokken u wilt gebruiken.

Het IDBS platform

IDBS vormt de basis voor de online oplossingen van Netsupport. Deze oplossingen zijn vrijwel altijd‘slim’ maatwerk. De gedachte hierachter is dat elk systeem uniek is, maar dat verschillende systemen ook vaak een vergelijkbare basis hebben. Het systeem wordt volledig op uw situatie toegespitst, maar is gebaseerd op een door Netsupport ontwikkeld standaard ‘platform’ genaamd IDBS. IDBS is opgebouwd uit verschillende modules en maakt gebruik van de kracht van Internettechnologie. U kunt IDBS zien als een grote doos met blokken (functionaliteit), en u bepaald welke blokken u wilt gebruiken.

 

IDBS is flexibel in het beheren en presenteren van data en maakt het mogelijk om vanuit een basis efficiënt en snel een systeem op maat te ontwikkelen. Dit levert een aanzienlijk efficiëntie- en kostenvoordeel op, zonder concessies te doen aan kwaliteit en functionaliteit. Daarnaast zijn er verschillende aanvullende modules beschikbaar, gericht op een specifiek type bedrijfsproces (zoals

E-Business, CRM of Management Informatie). 

 

Speciale varianten van IDBS

U wilt een solide basis met standaard veel mogelijkheden? Afhankelijk van het type oplossing (variërend van een eenvoudige bedrijfswebsite tot het volledig online brengen van de backoffice), kan IDBS ingezet worden in verschillende varianten. IDBS Basic bevat alle benodige basisfunctionaliteit en wordt aangevuld met één of meerdere modules. Elke module wordt uiteraard aangepast aan uw specifieke situatie.

 

IDBS Basic 

IDBS Basic vormt een bedrijfswebsite met bijvoorbeeld contactinformatie, foto’s, nieuws en veelgestelde vragen. De klant kan met het eenvoudige Content Management Systeem (CMS) in IDBS zelf de informatie beheren en waar nodig aanpassen.

 

IDBS Advanced

U wilt een uitgebreide website met extra mogelijkheden die nét dat verschil maken? De nadruk ligt op uitgebreide informatievoorziening (en minder op interactie). Bijvoorbeeld een website met een uitgebreide menustructuur met submenu’s, een vacaturebank, nieuwsmodules, productweergave, inlogsysteem, een ledenservice etc.

 

Speciale varianten  

Voordelen van IDBS

 • Content Management Systeem (CMS) is standaard, u kunt dus altijd zelf en vanaf elke computer met een Internetverbinding de informatie op uw site aanpassen
 • Het systeem is ontwikkeld om aan te sluiten bij de processen binnen uw organisatie, niet vice versa
 • Het ontwerpen en ontwikkelen van een systeem kent een korte doorlooptijd
 • De modulaire opbouw zorgt voor een compact systeem zonder overbodige functionaliteit, waarbij later uitbreiden eenvoudig is. U betaalt dus alleen voor wat u gebruikt.
Wilt u meer weten over IDBS? Neem dan contact met ons op.
 • IDBS Brochure

  Voor meer informatie en enkele voorbeelden van toepassingen van IDBS kunt u de brochure downloaden.


 • Microsoft Certified Partner

  Zo kan Netsupport u nog beter oplossingen bieden die in de technologische behoeften van uw MKB-organisatie voorzien.


 • Dropbox Partner

  Netsupport is gecertificeerd Dropbox Partner