• Overal e-mail kunnen versturen

  Uw e-mail wordt verstuurd door een e-mailserver. Door het gebruik van een gebruikersnaam en wachtwoord kunt u, mits u een Internetverbinding heeft, overal e-mail versturen. Zelfs in het buitenland.

Authenticated SMTP

Vaak geeft het versturen van e-mail problemen. Dit komt omdat veel (adsl, kabel, inbellen, etc) providers het niet toestaan om via externe mailservers e-mail te versturen, als maatregel tegen ongewenste e-mail vanuit hun netwerk. Als uitgaande mailserver in je e-mailprogramma stel je dus meestal de uitgaande (SMTP) server in van de Internetprovider waarmee je 'online bent' op dat moment., ongeacht bij welke provider je de e-mail ook binnenhaalt. (POP / IMAP).

 

Het kiezen van de juiste uitgaande e-mailserver kan dus lastig  zijn. En al helemaal als je bijvoorbeeld een laptop hebt, en vaak via verschillende (wireless) netwerken online bent.

 

Eén uitgaande e-mailserver

Door het instellen van een authenticated SMTP server, wordt aan de hand van een gebruikersnaam en wachtwoord altijd via dezelfde server e-mail verstuurd. Het maakt dus niet meer uit welk apparaat gebruikt of waar u bent, zelfs in het buitenland. Uiteraard stelt Netsupport de gegevens voor u in op uw verschillende apparaten. 

 

De kosten voor een authenticated SMTP mogelijkheid zijn € 75,00 exclusief BTW per jaar. 

 

Heeft u nog vragen ? Neem dan contact met ons op. 

 • HP Partner

  Netsupport is HP Partner. Hierdoor profiteren wij direct van het servicekanaal van Hewlett Packard.


 • Microsoft Certified Partner

  Zo kan Netsupport u nog beter oplossingen bieden die in de technologische behoeften van uw MKB-organisatie voorzien.


 • Dropbox Partner

  Netsupport is gecertificeerd Dropbox Partner