• Actualiteiten

  Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Blogs

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

 • Hoe een DDOS aanval er toe kan leiden dat je bankrekening wordt geplunderd

  Eind januari was het groot nieuws. DDOS aanvallen legden het betalingsverkeer plat bij meerdere banken en instellingen. Onder meer de Rabobank, ABN AMRO, maar ook DigiD en De Belastingdienst waren doelwit. Wat levert het nou op? Het antwoord: meer dan je zou denken!


  Lees meer
 • AVG compliance: Waar begin ik?

  Het is u vast niet ontgaan; in mei 2018 gaat de nieuwe Europese privacywet GDPR/AVG in. GDPR staat voor General Data Protection Regulation, in het Nederlands Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) genoemd.
  Elk Europees land, zo ook Nederland, hanteert op dit moment een eigen interpretatie van de Europese richtlijnen als het gaat om privacy en databeheer.


  Lees meer
 • Storing VoIP verholpen

   

  De VoIP storing van vrijdag 19 en zaterdag 20 januari is verholpen. De oorzaak waren een tweetal defecte glasvezelverbindingen van British Telecom (BT). Zowel de kabel tussen Nederland en Duitsland al de verbinding tussen Nederland en Frankrijk waren beschadigd door bouwwerkzaamheden (op twee verschillende locaties).


  Lees meer
 • Uw VoIP telefonie in goede handen

  Sinds 1 juli is Netsupport officieel Axeos Partner. Axeos is een van de meest betrouwbare VoIP leveranciers in Nederland die hun diensten uitsluitend via partners aanbiedt. Het voordeel is dat Netsupport oplossingen kan aanbieden van hoge kwaliteit, tegen een redelijke en vooral transparante prijs.


  Lees meer
 • Datacentrum kort onderhoud

  Op maandag 3 april 2017 wordt er tussen 00.01 en 06.00 uur onderhoud gepleegd in ons Datacentrum in Amsterdam.


  Lees meer
 • Webservers korte tijd offline

  De webservers van Netsupport krijgen meer werkgeheugen en opslagcapaciteit. Om dit te realiseren zal een groot aantal websites en e-maildiensten tijdelijk offline zijn.


  Lees meer
 • Netsupport gaat uitbreiden

  Zowel op onze hardware afdeling als in het internet team hebben we er versterking bij! Alleen hebben we nu echt geen werkplekken meer vrij voor nieuwe collega's in ons huidige pand.


  Lees meer
 • Netsupport genomineerd voor FD Gazellen Award 2016

  Met trots kunnen wij melden dat Netsupport voor de 5e keer is genomineerd voor een FD Gazellen Award.


  Lees meer
 • Microsoft Cloud Solution Provider

  Software gebruiken van Microsoft online, via de Cloud, wordt steeds populairder. Een van de voordelen is dat u per maand kunt betalen voor uw licenties. Dit kan ook via Netsupport; wij zijn namelijk officieel Microsoft Cloud Solution Provider (CSP).


  Lees meer
 • Netsupport is Microsoft Partner geworden

  Netsupport is Microsoft Partner geworden. Netsupport heeft de "Microsoft Silver Competency" behaald op het gebied van Application Development en daar zijn we zeer trots op.


  Lees meer
 • Moet ik de Windows 10 upgrade installeren?

  Moet ik de Windows 10 upgrade installeren?  Windows 10 is een gratis upgrade vanaf Windows 7 en Windows 8, en dat zult u weten ook. Sinds zomer vorig jaar krijgen gebruikers meldingen, pop-ups en waarschuwingen dat hun 'gratis upgrade klaarstaat'.

   


  Lees meer
 • Pas op voor domeinfraude

  Pas op voor domeinfraude via telefonische acquisitie.

  Meerdere klanten van ons zijn benaderd door DNS Europe. Dit bedrijf vertelt dat de domeinnaam die u nu afneemt, vrij is in een andere extensie (bijvoorbeeld .com of .eu). Er wordt vervolgens verteld dat iemand anders deze extensie wilt registreren maar dat u het eerste recht heeft om te ‘kiezen’. 

   


  Lees meer
 • Office 2016 voor Windows

  Microsoft heeft afgelopen september Office 2016 voor Windows vrijgegeven. Deze verscheen in juli al voor OS X. Het nieuwe Office bevat bijgewerkte versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Project, Visio en Access.


  Lees meer
 • Netsupport genomineerd voor FD Gazelle Award 2015

  Met trots kunnen wij melden dat Netsupport voor de 4e keer is genomineerd voor een FD Gazelle Award. Het Financieele Dagblad reikt ieder jaar de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.


  Lees meer
 • De ondersteuning voor PHP 5.4 is afgelopen

  Dit betekent dat er geen updates meer voor PHP 5.4 zullen uitkomen. Om updates op de server voor nieuw gevonden beveiligingsproblemen te kunnen installeren is het noodzakelijk de PHP installatie te updaten naar versie 5.5.


  Lees meer
 • Routers met standaard wachtwoord onvelig

  De standaard wachtwoorden van veel routers die providers leveren, zijn te kraken. Ze raden klanten aan de wachtwoorden te wijzigen.


  Lees meer
 • Mobielvriendelijke websites krijgen voorrang in Google

  Consumenten internetten tegenwoordig het meest via een mobiel of smartphone. Het aantal consumenten die aankopen doen via de smartphone is de laatste jaren met meer dan 25% gestegen.


  Lees meer
 • Professioneel WIFI

  Netsupport heeft in de afgelopen tijd veel professionele WIFI oplossingen gerealiseerd voor grotere complexen van studentenhuisvesting.


  Lees meer
 • FD Gazellen Awards 2014 uitslag

  Netsupport is het op één na snelst groeiende bedrijf van Friesland in de categorie tot 2 miljoen omzet! Gisteravond was de feestelijke prijsuitreiking door het Financieele Dagblad. Opnieuw mocht Netsupport een Gazellen Award mee naar huis nemen.


  Lees meer
 • Genomineerd voor de FD Gazellen Awards 2014

  Netsupport is wederom genomineerd voor de FD Gazelle Award 2014, we horen dus weer bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

   

  Voor het elfde jaar op een rij organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards.


  Lees meer
 • Valse PostNL e-mail in omloop

  Cybercriminelen sturen valse e-mails die lijken op PostNL berichten. Zo proberen ze TorrentLocker-ransomware in Nederland te verspreiden, zo waarschuwt het Delftse beveiligingsbedrijf Fox-IT. 


  Lees meer
 • Microsoft Kinect

  Netsupport ontwikkelt al geruime tijd narrowcasting voor verschillende sectoren, maar sinds kort zijn wij ook actief met het ontwikkelen van digital signage content welke bediend kan worden door middel van de Microsoft Kinect v2.


  Lees meer
 • Fryslân eindelijk eigen webextensie

  Friesland heeft niet alleen een eigen taal en vlag, maar voortaan ook een eigen webextensie. Daarmee is het mogelijk om sites te registeren met .frl in plaats van .nl of .com.


  Lees meer
 • Goed nieuws voor drone liefhebbers

  Er wordt op dit moment gewerkt aan een nieuwe Nederlandse regelgeving. Deze moet soepeler worden en de achterstand vergeleken met andere Europese landen verkleinen. Volgens het ministerie zijn de regels over een jaar klaar.


  Lees meer
 • Oculus Rift

  De Oculus Rift is een Virtual Reality bril (VR). De toepassingen zijn nu vooral in de game-industrie en simulatoren. Op de Netsupport open dag konden bezoekers de bril ervaren door een virtuele achtbaan te beleven


  Lees meer
<1234>
 • Periodiek onderhoud

  Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsnetwerk altijd de laatste beveiligingsupdates heeft.


 • Microsoft Certified Partner

  Zo kan Netsupport u nog beter oplossingen bieden die in de technologische behoeften van uw MKB-organisatie voorzien.


 • Dropbox Partner

  Netsupport is gecertificeerd Dropbox Partner