• HP ProBook B

  De HP Probook B-serie is de 'Volkswagen Golf' van HP voor zakelijk gebruik. Bij grote ondernemingen erg populair vanwege de mogelijkheid voor een docking station. Verkrijgbaar met SSD-schijf en snelle processoren zodat hij dienst kan doen als desktopvervanger.

 • MacBook Pro & Air

  Deze notebooks hebben eigenlijk geen introductie nodig. Een van de meest geavanceerde lijn notebooks momenteel op de markt, met een grote schare liefhebbers.
 • HP Folio UltraBook

  De HP Folio Ultrabook, uitgerust met Intel i5 processor, SSD, 4 GB geheugen en de nieuwste versie van Microsoft Windows Professional.
   
  Een ideale notebook voor gebruik onderweg, compact maar toch volledig uitgerust.
 • HP ProBook S

  De HP ProBook S-serie is de zogenaamde 'mainstream' serie van de HP zakelijke notebooks. De prijs/kwaliteit verhouding maken dit een gewild model. Prestaties, casing, beeldscherm en bedieningsgemak zijn gewoon goed.

   

  Verkrijgbaar in 13, 15 en 17 inch.

Notebooks

HP is een marktleider op het gebied van notebooks en laptops. Ze voeren de complete lijn van mini-books, tot ultrabooks, professionele laptops en mobiele workstations. Belangrijk bij notebooks is uiteraard de betrouwbaarheid en de after sales en garantie.
 

ProBook

Een van de meest verkochte modellen notebook van HP is de ProBook serie. Deze notebookfamilie van HP omvat de meest gangbare maten, en geniet van de zakelijke garantieafhandeling van HP. Deze zakelijke garantie betekend dat wij specifieke onderdelen kunnen vervangen in het geval van defecten, en we niet de volledige notebook hoeven op te sturen naar een HP reparatiecentrum. Tevens is het mogelijk om garantieuitbreidingen aan te schaffen met HP CarePacks.

 

Huidige modellen: ProBook 430, 450, 470 en 6570b.

 

Ultrabook

Een relatief nieuwe categorie notebooks is de zogenaamde UltraBook. Deze laptops geinspireerd door de MacBook Air zijn veelal kleine, platte maar snelle notebooks. Uitgerust met de nieuwste generatie processoren, SSD-schijven en kwalitatief uitstekende beeldschermen beginnen de markt te veroveren. Dankzij de SSD-schijf start de notebook (ook met Windows) aanzienlijk sneller op dan met een traditionele harddisk. HP heeft op het moment van schrijven de HP Folio notebook als UltraBook.

 

Voor schoolgebruik

Een veelgestelde vraag is of de HP zakelijke notebooks een goede koop is voor schoolgaande kinderen. Uit onze ervaring hebben de zakelijke notebooks wellicht iets mindere specificaties dan consumenten laptops voor dezelfde prijs, maar hebben ze een absolute meerwaarde voor wat betreft betrouwbaarheid en degelijkheid.

 

Apple MacBook Pro & MacBook Air

Uiteraard levert Netsupport ook Apple MacBooks, zowel de MacBook Pro als de MacBook Air. Deze notebooks bieden behalve de looks ook uitstekende prestaties en bijzonder goede beeldschermen (Retina). Dankzij de acceptatie van Cloud toepassingen zijn deze notebooks ook steeds vaker toe te passen in zakelijke omgevingen.

 • HP Care Pack

  Alle zakelijke HP notebooks kunnen worden uitgerust met een HP Care Pack. Zo kunt u de lengte van de garantie, maar ook de voorwaarden van de garantie uitbreiden.


 • Microsoft Certified Partner

  Zo kan Netsupport u nog beter oplossingen bieden die in de technologische behoeften van uw MKB-organisatie voorzien.


 • Dropbox Partner

  Netsupport is gecertificeerd Dropbox Partner