Skip to the content

iPads & tablets

Tablets zijn inmiddels gemeengoed geworden bij zakelijke toepassingen. Notulen worden erop bijgehouden, onderweg via UMTS de e-mail controleren en desgewenst beantwoorden. Maar ook speciale presentaties aan uw klanten tonen, telewerken, of speciale Apps die de bedrijfsprocessen ondersteunen.

Een tablet aanschaffen

De Apple iPad en de Samsung Galaxy Tab zijn op het moment van schrijven de meest verkochte modellen in Nederland. De iPad maakt gebruik van iOS, terwijl de Galaxy Tab gebruik maakt van Android. De iPad heeft momenteel de meeste toepassingen, en wordt ook het meest verkocht. De Apps zijn veelal betrouwbaarder, maar het gesloten systeem van Apple zorgt er voor dat bepaalde toepassingen uitsluitend mogelijk zijn op de Android. Laat u dus adviseren door Netsupport voordat u overgaat tot de aanschaf van een tablet.

Beveiliging van uw gegevens

Een belangrijk aspect bij het gebruik van tablets is de beveiliging, omdat het apparaat relatief eenvoudig kan worden vergeten, of gestolen is het van belang dat deze op afstand kan worden getraceerd, of in ieder geval kan worden gewist, zodat derden niet met uw vertrouwelijke gegevens aan de haal gaan. 

Cloud toepassingen voor tablets

Sinds het op de markt komen van tablets is de vraag naar cloud toepassingen sterk toegenomen. Ook op uw tablet is het erg handig om toegang te hebben tot uw zakelijke e-mail, of een selectie van uw bestanden. Wij configureren uw iPad volledig zodat u zeker weet dat al uw gegevens veilig worden opgeslagen, denk hierbij aan Dropbox, Hosted Exchange, Google Apps of Sharepoint.