Skip to the content

Notebooks

HP is marktleider op het gebied van notebooks. Ze voeren de complete lijn van mini-books, tot ultrabooks, professionele laptops en mobiele workstations. Belangrijk bij notebooks is de betrouwbaarheid, de after sales en garantie.

ProBook & EliteBook

Een van de meest verkochte modellen notebook van HP is de ProBook serie. Deze notebookfamilie van HP omvat de meest gangbare maten, en geniet van de zakelijke garantieafhandeling van HP. Deze zakelijke garantie betekend dat wij specifieke onderdelen kunnen vervangen in het geval van defecten, en we niet de volledige notebook hoeven op te sturen naar een HP reparatiecentrum. Tevens is het mogelijk om garantieuitbreidingen aan te schaffen met HP CarePacks.

Huidige modellen:

ProBook 430 (13 inch), 440 (14 inch), 450 (15 inch), 470 (17 inch)

ProBook 640, 650

EliteBook 840, 850

Ultrabook

Een relatief nieuwe categorie notebooks is de zogenaamde UltraBook. Deze laptops geinspireerd door de MacBook Air zijn veelal kleine, platte maar snelle notebooks. Uitgerust met de nieuwste generatie processoren, SSD-schijven en kwalitatief uitstekende beeldschermen beginnen de markt te veroveren. Dankzij de SSD-schijf start de notebook (ook met Windows) aanzienlijk sneller op dan met een traditionele harddisk. HP heeft op het moment van schrijven de HP EliteBook notebook als UltraBook.

Voor schoolgebruik

Een veelgestelde vraag is of de HP zakelijke notebooks een goede koop is voor schoolgaande kinderen. Uit onze ervaring hebben de zakelijke notebooks wellicht iets mindere specificaties dan consumenten laptops voor dezelfde prijs, maar hebben ze een absolute meerwaarde voor wat betreft betrouwbaarheid en degelijkheid.

Apple MacBook Pro & MacBook Air

Uiteraard levert Netsupport ook Apple MacBooks, zowel de MacBook Pro als de MacBook Air. Deze notebooks bieden behalve de looks ook uitstekende prestaties en bijzonder goede beeldschermen (Retina). Dankzij de acceptatie van Cloud toepassingen zijn deze notebooks ook steeds vaker toe te passen in zakelijke omgevingen.

Overige merken

Andere merken die wij onder andere leveren:

Dell (in het bijzonder de XPS serie)

Toshiba

Asus

Lenovo