Skip to the content

Netwerken & netwerkapparatuur

Een bedrijfsnetwerk bestaat tegenwoordig uit veel componenten die met elkaar te maken hebben. Zowel uw lokale netwerk (LAN via ethernet of WIFI), of uw Internetverbindingen (WAN ADSL, Kabel, Glas of UMTS) moeten worden beheerd en beveiligd.

LAN - verbindingen

Uw bedrijfsnetwerk moet worden beschermd tegen virussen of ongewenste indringers van buitenaf. Dankzij de configuratie van firewalls (Cisco, Draytek, Zyxel) die zowel stand-alone als op servers en werkstations kunnen worden toegepast, in combinatie met moderne virusscanners (Norton, Symantec, Norman), houden wij uw netwerk in topconditie.

WAN - verbindingen

Vrijwel geen enkel bedrijfsnetwerk is tegenwoordig niet gekoppeld aan het Internet. Of het nu Internettoegang voor uw medewerkers is, e-mail of telewerken, een snelle internetverbinding is niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering. Netsupport adviseert en begeleid de installatie en configuratie van de nieuwste Internetverbindingen. Wij kunnen de beschikbaarheid controleren voor uw bedrijf, keuzes maken bij de benodigde beveiligsmethode en op die wijze de beste oplossing voor uw bedrijf realiseren. Zowel via ADSL, Kabel, Glasvezel of UMTS hebben wij bedrijven 'online' gebracht.