Skip to the content

Printers & multifunctionals

Geen bedrijf kan zonder goede printer. Maar tegenwoordig zijn de multifunctionals eigenlijk ook niet meer weg te denken uit uw onderneming. Het digitaliseren van documenten is steeds meer een gemeengoed, maar ook facturen, offertes, contracten worden steeds vaker digitaal verwerkt.

 

HP & Samsung printers

Aan de onderkant van de markt zijn HP en Samsung grote spelers, voor relatief weinig geld heeft u een printer of all-in-one die in staat is om te printen, kopieren, scannen en soms zelfs nog om te faxen. Een nadeel van de budgetprinters zijn veelal de hogere kosten per afdruk, de snelheid waarmee geprint kan worden, de afdruk- en scankwaliteit. Tevens is de betrouwbaarheid sterk afhankelijk van de gebruiksfrequentie.

Kyocera Multifunctionals

Indien u met meerdere medewerkers regelmatig aan het printen of scannen bent is het al snel voordeliger om een betere multifunctional aan te schaffen. Dankzij de lagere kosten per afdruk is de aanschafprijs soms al binnen een jaar terugverdiend.

De hogere betrouwbaarheid en de mogelijkheid tot een servicecontract verzekeren u van een professionele oplossing binnen uw bedrijf of afdeling.

  • Laserprinters (compacte desktopprinters, workgroepprinters, productieprinters)
  • Kleurenlaserprinters en kleuren multifunctionals (MFP's)
  • Digitale kopieersystemenMultifunctionele systemen met kopieer-, printer-, scan- en faxfuncties
  • Groot formaat-systemen
  • Software-oplossingen (door KYOCERA Document Solutions ontwikkelde tools, netwerktools, archiefsystemen en uitvoerbeheersystemen)