Skip to the content

Netsupport is officieel Dropbox Partner

Bijna iedereen kent of is vertrouwd met Dropbox, dus is Dropbox de perfecte partner voor Netsupport. Het is niet alleen een fijne oplossing voor de opslag en back-up van bestanden, het is ook een prima uitkomst voor herstel na calamiteiten. 

Wat zijn uw voordelen?

  1. Ondersteuning bij aanschaf, inrichting en updates van nieuwe technologieën (Dropbox Infinite)
  2. Opleiding van gebruikers
  3. Technische ondersteuning bij problemen

Nieuw van Dropbox: Project Infinite

Collega’s of zakenrelaties kunnen bij elkaars bestanden en we werken samen in gezamenlijke mappen. Maar bestanden worden steeds groter. Dus kiezen veel van ons om mappen wel en niet te synchroniseren. U wilt bijvoorbeeld niet de grote afbeeldingen map van de fotograaf in uw projectmap hebben. Daar heeft u namelijk geen ruimte voor op uw harde schijf. Nadeel is dat u dan alleen de bestanden op uw computer ziet die u heeft geselecteerd.

Met Project Infinite worden alle bestanden getoond op uw computer in de bestandsverkenner (Finder voor Mac gebruikers). Pas nadat u erop klikt, wordt een bestand binnengehaald. In feite streamt u dus uw eigen bestanden vanaf de Cloud. Dit bespaart een hoop ruimte, omdat u niet alles lokaal hoeft op te slaan. 

Een ander voordeel is dat het een gelijkwaardige ervaring biedt op alle platforms. Of u nou op iOS, Android, Windows of Mac zit, tablet, smartphone of desktop.

Geen internetverbinding? Sla het bestand of complete map alsnog lokaal op om te bewaren, zodat u deze kunt openen zonder internetverbinding.

In onderstaand filmpje wordt Project Infinite verder toegelicht.