• HP Workstation Z-serie, Elitebook

  Zorg voor de hoogst mogelijke productiviteit, schaf een HP Workstation aan.

HP Workstations

Een Workstation is de snelste, betrouwbaarste en meest uitbreidbare computer die er is. Het word ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van professionals.

 

HP is toonaangevend in de werkstation branche en de Z-serie Workstations stellen de norm voor innovatie, prestaties en betrouwbaarheid. Ben u dus echt op zoek naar het beste werkstation dat u maar kunt vinden, dan hoeft u niet verder te zoeken, maar uitsluitend een keuze te maken.

 

Het verschil

HP Workstations zijn zowel van binnen en buiten doordacht. Onderdelen kunnen vrijwel altijd zonder gereedschap worden vervangen, uitbreidingsmogelijkheden zijn superieur en de snelheid is altijd goed. 

 

HP workstations hebben vrijwel altijd Intel XEON processoren, maken gebruik van 10K of 15K SATA-schijven, of SSD. Deze schijven hebben een verhoogde betrouwbaarheid ten opzichte van de standaard schijven.

 

Tevens is het geheugen van een HP Workstation vrijwel altijd ECC geheugen, dit is zelfcorrigerend geheugen dat ervoor zorgt dat er minder fouten en daardoor vastlopers voorkomen.

 

Professionele graphics zijn standaard. Dankzij de nieuwste grafische chipsets van Intel, AMD (ATI) en NVIDIA heeft u altijd de beste prestaties op grafisch gebied. Haarscherpe afbeeldingen en snelle videobewerking komen zo binnen handbereik.

 

HP Workstation notebook

Er zijn ook notebooks verkrijgbaar welke vallen onder de HP Workstation vlag. De HP Elitebook lijn. Deze draagbare krachtpatsers zijn uitgerust met degelijke casings, de beste schermen, de hoogste resoluties en de meeste rekenkracht die u maar kan wensen.

 

 • HP Care Pack

  Alle HP workstations kunnen worden uitgerust met een HP Care Pack. Zo kunt u de lengte van de garantie, maar ook de voorwaarden van de garantie uitbreiden.


 • Microsoft Certified Partner

  Zo kan Netsupport u nog beter oplossingen bieden die in de technologische behoeften van uw MKB-organisatie voorzien.


 • Dropbox Partner

  Netsupport is gecertificeerd Dropbox Partner