• Snelle en persoonlijke service

  Alhoewel wij dagelijks te maken hebben met apparaten, houden wij de focus op de medewerkers binnen uw bedrijf.

Netwerk- & systeembeheer

Netsupport is al jaren een specialist in het systeembeheer voor het MKB. Dankzij deze jarenlange ervaring weten wij hoe we met uw bedrijfsnetwerk maar ook uw medewerkers om moeten gaan. Persoonlijke begeleiding en uitgebreide documentatie zorgen voor de best mogelijke dienstverlening.

 

Wij verzorgen voor een uiteenlopende groep klanten het beheer van hun bedrijfsnetwerk. Of het nu gaat om servers, werkstations, computers, back-up oplossingen, firewalls, routers of draadloze netwerken. Tevens is het beheer van softwarepakketten, gebruikersrechten en vertrouwelijke gegevens bij ons in goede handen.

 

Onderhoudscontract of servicecontract

Netsupport biedt de mogelijkheid om uw ICT-beheer onder te brengen in een onderhoudscontract, zo weet u precies waar u jaarlijks aan toe bent. Tevens is het zo eenvoudiger dat medewerkers van uw bedrijf direct contact met ons opnemen, zonder eerst toestemming te vragen voor de financiele consequenties. In het onderhoudscontract is namelijk vastgelegd welke werkzaamheden wij direct mogen verrichten.

 

Proactieve benadering

In tegenstelling tot veel van onze collega's hanteren wij een pro-actieve benadering. Dagelijks ontvangen wij van de door ons beheerde netwerken een statusrapport. Dankzij deze rapportage kunnen wij vaak contact met u opnemen voordat een probleem escaleert.

 • Internet Database Beheer Systeem (IDBS)

  IDBS vormt de basis voor de online oplossingen van Netsupport. Deze oplossingen zijn vrijwel altijd ‘slim’ maatwerk. Klik hier voor meer informatie over IDBS.


 • Microsoft Certified Partner

  Zo kan Netsupport u nog beter oplossingen bieden die in de technologische behoeften van uw MKB-organisatie voorzien.


 • Dropbox Partner

  Netsupport is gecertificeerd Dropbox Partner